Preskoči na sadržaj
Mala velika pitanja

Forum / Općenito

kako izgleda vas dan? meni sve propada u haos oko 17h

gabi_2djece · 26. veljače 2026.
pitanje za sve vas koje nekako funkcionirate. imam dvoje, 4 g i 1,5 g. jutro nekako prodjem, vrtic, park, rucak ok. ali cim dodje 17h sve se raspadne - oboje su gladni, umorni, place se, ja kuham vecerou, MM dolazi s posla u haos i onda se jos i mi posvadimo jer je napeto. znam da je to ono famozno "vjesticje vrijeme" ali ima li ikakvog trika? osjecam se ko da svaki dan gubim istu bitku u isto vrijeme. hvala

6 odgovora

trudnica2026 · 26. veljače 2026.
Nema trika, ima samo pomicanja problema :) Nama je pomoglo da veceru skuham ujutro ili prethodnu vecer. U 17h samo podgrijem. Time sam si oslobodila 40 minuta u kojima mogu biti s djecom umjesto da im vicem iz kuhinje.
katarina.k · 28. veljače 2026.
kod nas pomogla uzina u 16h. bas nesto konkretno, ne keks. banana, kruh s namazom, jogurt. shvatila sam da je pola tog placa zapravo glad jer je od rucka proslo 4 sata
martina88 · 1. ožujka 2026.
nas spas je bio kupka. cim krene kaos, oboje u kadu. voda ih smiri, ja sjednem na wc dasku pored i samo disem. traje 20 min i preziviS do vecere :D
mirna_mama · 1. ožujka 2026.
Reci MM da tih prvih 10 minuta kad dodje ne prica s tobom o poslu nego ide ravno djeci. Nama je to promijenilo sve. On preuzme djecu, ja dovrsim veceru u miru i onda smo oboje ljudi za stolom, a ne dva zivcana roditelja.
valentina_z · 4. ožujka 2026.
samo da znas da nisi sama. kod nas se to zove "sat vjestica" i traje od 17 do 19. Prezivis, i onda nekad s 3-4 godine samo prestane. drzi se <3
josipa_os · 4. ožujka 2026.
snizi ocekivanja za veceru. ozbiljno. kruh, sir, paprika, jogurt = veceraa. Nitko nije umro od hladne vecere, a ti si zdravija ako ne stojis nad stednjakom dok ti dvoje visi o nogama.

Prijavite se za odgovor.