Preskoči na sadržaj
Mala velika pitanja

Forum / Roditeljstvo

drugo dijete - da ili ne? ne mogu se odluciti vec mjesecima

dora_i_ja · 23. veljače 2026.
nas sin ima 3 godine i super je, konacno spavamo normalno i imamo neki rutinu. ali MM zeli jos jedno a ja se bojim da cu opet proc kroz onaj pakao neispavanosti i kolika prve godine. financijski bi nekak izdrzali ali psihicki ne znam imam li snage jos jednom. kak ste vi odlucili, imate li zaljenja u bilo kojem smjeru?

5 odgovora

ana_i_luka · 24. veljače 2026.
mi smo isto dugo vagali i na kraju odlucili za drugo, sad imamo 2 i 5 god i uzasno mi je drago da imaju jedno drugo. da, prve godine su opet bile tesko ali kraci period nego sto mislis.
nina_zg · 25. veljače 2026.
ja sam ostala na jednom djetetu i nikad se ne kajem. nije za svakoga imati vise djece i to je potpuno ok. ne dopusti da te drustveni pritisak natjera na odluku.
ivana_mama3 · 27. veljače 2026.
nema univerzalnog odgovora, ovo je stvarno osobna odluka. mozda probaj napraviti listu za i protiv sa MM i vidite sto vam realno vise vaga.
trudnica2026 · 27. veljače 2026.
mi smo cekali dok stariji nije napunio 4, bilo je puno lakse jer je vec bio dosta samostalan i mogao mi pomoci s malim stvarima oko bebe. mozda razmisli o tajmingu ako se odlucite za da.
mama_bebaca · 1. ožujka 2026.
iskreno, straha ces se uvijek bojati unaprijed vise nego sto stvarno bude. ali odluka mora biti tvoja isto koliko i njegova, nemoj popustiti samo zato jer on zeli.

Prijavite se za odgovor.