Preskoči na sadržaj
Mala velika pitanja

Forum / Općenito

kolica za grad i sljunak - sto ste vi uzeli?

dora_i_ja · 28. travnja 2026.
drage moje, trebam savjet oko kolica. zivimo u zgradi bez lifta na 2. katu i vecinu vremena setam po kvartu gdje su nogostupi katastrofa, sve rupe i sljunak kod parka. gledala sam neka lagana putna kolica ali me strah da ce se raspast na prvoj rupi. s druge strane one velike trojke izgledaju ko traktor i necu ih moc sama nosit po stepenicama... ima li nesto izmedju? budzet do 400e, moze i rabljeno. hvala unaprijed <3

5 odgovora

Lucija82 · 30. travnja 2026.
Ja sam imala isti problem (3. kat, bez lifta). Presudilo mi je da izvagam kolica u trgovini prije kupnje - doslovno sam ih digla u ruke i zamislila da nosim jos i bebu i vrecice. Sve preko 9 kg je bilo van igre. Uzela sam jedna srednja s vecim napuhanim kotacima naprijed i to je bio pun pogodak za sljunak.
mirna_mama · 1. svibnja 2026.
nemoj kupovat prije nego probas gurat! ja sam narucila online jer je bila akcija i kolica su bila predivna ali se ne mogu sklopit jednom rukom. sad kad drzim bebu i moram sklopit kolica izgledam ko cirkusant :D
gabi_2djece · 1. svibnja 2026.
savjet iz iskustva: kupi rabljeno. mi smo dali hrpu novca za nova, dijete ih koristilo nepunu godinu i pol jer je htjelo hodat. sad stoje u podrumu ko spomenik.
valentina_z · 4. svibnja 2026.
Mi imamo model s napuhanim kotacima i sluzi nas savrseno vec drugo dijete, i po sljuncanim stazama i po snijegu. Jedina mana su gume koje treba povremeno napumpati, ali imas pumpicu za bicikl i gotovo. Nikad se nisam pokajala.
SanjaP · 5. svibnja 2026.
a ja sam kupila i velika i mala pa imam dvoja. Ne preporucam takav budzet ali eto, velika za setnje i sumu, mala za doktora i tramvaj. Ako imas gdje drzat, to je najpraktičnije rjesenje iskreno.

Prijavite se za odgovor.