Preskoči na sadržaj
Mala velika pitanja

Forum / Općenito

kolica za dvoje - koja su vam najbolja iskustva?

trudnica2026 · 9. srpnja 2026.
cure pomoc, ocekujemo drugu bebicu a starije jos ima 2g i pol. gledam kolica za dvoje al ima ih na tisuce vrsta i cijene su lude. treba mi nesto sto stane u gepek od golfa i da nije preteska konstrukcija jer imam i stepenice bez lifta :( ima li netko iskustva sa tandem ili side by side kolicima? sta preporucate a da ne kosta 500e

5 odgovora

tata_marko · 10. srpnja 2026.
mi smo imali tandem od chicco, super su bili ali su ozbiljno teska i glomazna, u gepek jedva stane. da opet biram isla bih na side by side
ana_i_luka · 11. srpnja 2026.
kupila sam polovna hauck od jedne mame s ovog foruma, super stanje, dala sam 150e umjesto 400 nova. pogledaj FB grupe za sh opremu, ima ih dosta
martina88 · 14. srpnja 2026.
mi imamo baby jogger city select i presretni smo, moze se konfigurirati na 20 nacina ovisno trebas li za jedno ili dvoje. skupa su ali se isplati na duze staze
ivana_mama3 · 15. srpnja 2026.
ja bih rekla da razmislis i o tome da starije dijete moze hodati vecinu vremena pa ti mozda i ne treba pravo tandem nego samo neka daska/sjedalo koje se kaci na postojeca kolica, jeftinije rjesenje
valentina_z · 18. srpnja 2026.
cuvam se javiti jer nemam iskustva sa dvoje al samo da kazem - stepenice bez lifta i kolica za dvoje je kombinacija za poludit, saljem podrsku unaprijed :D

Prijavite se za odgovor.