Preskoči na sadržaj
Mala velika pitanja

Forum / Trudnoća

zgaravica me ubija, spavam polusjedeci

josipa_os · 16. travnja 2026.
31tt i imam osjecaj da mi netko lije kiselinu u grlo cim legnem. probala sam manje obroke, ne jedem 3h prije spavanja, dignula sam uzglavlje s knjigama ispod madraca... i dalje se budim po noci i moram sjest. kazu mi da ce beba imat puno kose haha, ali meni nije smijesno vise. jel smijem ista popit ili moram trpit do kraja??

5 odgovora

ivana_mama3 · 17. travnja 2026.
Postoje antacidi koji su dopušteni u trudnoći, ali stvarno pitaj svoju ginekologicu ili ljekarnika koji točno, ne uzimaj bilo što s police. Meni je doktorica prepisala nešto i konačno sam spavala.
martina88 · 20. travnja 2026.
mlijeko mi je pomagalo na 10 minuta pa bi bilo jos gore. bademi! zvuci ludo ali sazvacem 5-6 badema i prode mi. isprobaj nemas sta izgubit
mirna_mama · 22. travnja 2026.
lijeva strana, jastuk izmedu nogu i jedan veliki pod ledima da si nagnuta. i nista kiselo, nista pikantno, nista od rajcice. znam da je dosadno ali kad prodes 3 dana bez zgaravice shvatis da se isplati
gabi_2djece · 25. travnja 2026.
kod mene je prestalo doslovno na dan poroda. beba se spustila i odjednom sam mogla i disat i jest. tako da ima svjetlo na kraju tunela :) drzi se, jos malo
tata_marko · 27. travnja 2026.
Ja sam kupila one klinaste jastuke za spavanje, koštalo je nešto ali koristim ga i danas. Isplatilo se u zadnjem tromjesečju.

Prijavite se za odgovor.