Preskoči na sadržaj
Mala velika pitanja

Forum / Trudnoća

zgaravica me kolje, nemam vise zivaca

tata_marko · 24. srpnja 2026.
pozz svima, 28 tjedan trudnoce i ova zgaravica me potpuno unistava, posebno navecer kad legnem. probala sam sve, ne jedem masno, jedem sitno i cesto ali nista ne pomaze previse. jel ima neki trik koji vama pomaze ili samo moram trpiti do poroda?

14 odgovora

trudnica2026 · 25. srpnja 2026.
meni je pomoglo da spavam malo podignute glave, na dva jastuka, i da ne jedem nista barem 2h prije spavanja.
Petra_ST · 27. srpnja 2026.
probaj mlijeko, meni je uvijek pomoglo malo hladnog mlijeka kad me spopadne. i izbjegavaj kavu i cokoladu, to je meni bio okidac.
valentina_z · 28. srpnja 2026.
pitala sam svog gin i rekla mi je da mogu piti gaviscon, siguran je u trudnoci, provjeri sa svojim doktorom svakako prije nego uzmes bilo sta.
mirna_mama · 28. srpnja 2026.
tocno tako, uvijek prvo provjeriti s gin ili pedijatrom kasnije za bebu, ne uzimati nista na svoju ruku
tata_marko · 30. srpnja 2026.
hvala cure, probat cu s jastucima nocas, stvarno vise ne znam sto bih. je li kod vas prestalo poslije poroda ili je trajalo i dalje?
ana_i_luka · 30. srpnja 2026.
kod mene je nestalo cim sam rodila, kao da je nestalo preko noci, drz se jos malo!
katarina.k · 31. srpnja 2026.
ja sam imala uzasnu zgaravicu cijelu trudnocu, probala sam sve od bademovog mlijeka do sode bikarbone (nemoj sodu, los savjet od tete, zavrsila sam jos gore), na kraju me spasio samo gaviscon koji mi je propisala ginekologica. bilo je tesko ali proslo je odmah nakon poroda, sad imam curicu od godinu dana i sve je zaboravljeno skoro
ivana_mama3 · 31. srpnja 2026.
a je l vama pomaze da spavate na boku, meni je to malo pomoglo u kombinaciji s manje vecere
Lucija82 · 31. srpnja 2026.
da, na lijevom boku je najbolje kazu, i za zgaravicu i za protok krvi prema bebi
dora_i_ja · 1. kolovoza 2026.
jos jedan savjet, jedi bademe, ja sam grickala kad me spopadne i nekako pomogne smiriti
tata_marko · 2. kolovoza 2026.
cure svaka vam cast na savjetima, kupila danas gaviscon poslije razgovora s doktoricom i vec je malo bolje navecer. hvala puno svima
iva.novak · 2. kolovoza 2026.
drago mi je da je bolje! drz se, jos malo do kraja
SanjaP · 4. kolovoza 2026.
a jel netko probao onaj caj od kamilice, citala sam da i to pomaze kod nekih
mama_bebaca · 5. kolovoza 2026.
meni caj nije nesto pomogao ali svako tijelo je drugacije, probaj pa vidi

Prijavite se za odgovor.