Preskoči na sadržaj
Mala velika pitanja

Forum / Općenito

Second hand kolica - da ili ne?

mirna_mama · 14. srpnja 2026.
Cure pozz, trudna sam 6mj i gledam kolica, ali ono su skupa ko sam vrag. Vidjela sam par oglasa na fejsu, polovna ali izgledaju super ocuvano. Da li se to isplati ili je bolje kupit nova pa makar najjeftinija? Bojim se da ce nesto biti slomljeno pa da to ne vidim odmah. Sta vi mislite?

6 odgovora

ivana_mama3 · 17. srpnja 2026.
Ja sam kupila polovna i sve je super, ustedila sam skoro 2000kn. Samo dobro pogledaj kotace i kocnicu prije nego platis, to je najbitnije.
mama_bebaca · 19. srpnja 2026.
Meni su polovna kolica bila katastrofa, kotac se stalno zaglavljivao. Al mozda sam ja imala smolu, ne bih generalizirala.
nina_zg · 20. srpnja 2026.
Ovisi tko prodaje. Ja sam kupovala od mamica s foruma i sve je bilo top, provjerene osobe. Fb marketplace mi je malo rizicnije jer ne znas ko je s druge strane.
ne_spavam_mjesecima · 20. srpnja 2026.
Trudnica, samo ti reci da ce ti dijete rasti brzo i da ces mozda mijenjati kolica za par mjeseci ako ne budu odgovarala (npr. za trojkolica za setnju vs za grad). Zato mislim da polovna imaju smisla, ne trosis pare na nesto sto ces brzo predati dalje.
mirna_mama · 23. srpnja 2026.
hvala svima na savjetima! mislim da cu probat naci polovna, samo cu trazit da mi posalju vise slika i pitat zasto prodaju. javim kako je proslo :)
antonija_ri · 25. srpnja 2026.
Samo pazi da su kolica homologirana i da nemaju vise od par godina, guma i plastika s vremenom postaju krhki pa da ne bude iznenadjenja.

Prijavite se za odgovor.