Preskoči na sadržaj
Mala velika pitanja

Forum / Općenito

Izlet s dvogodisnjakom - Plitvice ili nesto blize?

Maja_1985 · 9. lipnja 2026.
Planiramo prvi pravi jednodnevni izlet s malom (2g i 3mj). Muz gura Plitvice jer on to nikad nije vidio, ja se bojim da je predugo u autu i da cemo pola dana nositi dijete jer kolica tamo bas ne pomazu. Jeste vi isli negdje s tolikom dijecom pa da nije bila katastrofa? Mi smo iz Zagreba, moze i nesto do sat i pol voznje. Hvala!

5 odgovora

iva.novak · 10. lipnja 2026.
Plitvice s dvogodisnjakom su izvedive ali SAMO u nosiljci i samo kratka ruta. I idite van sezone i rano ujutro jer u gomili turista s malim djetetom je stres. Nas je zapamtio samo brodic, ostalo ga nije zanimalo :D
SanjaP · 11. lipnja 2026.
iskreno, u toj dobi njima je isto jesu li plitvice ili livada kod susjeda. nama je najbolji izlet bio park u samoboru, kremsnita i doma. sve preko 4-5 sati u autu je kazna za sve
mama_bebaca · 12. lipnja 2026.
Rijeka Kupa, okolica Ozlja - manje ljudi, ima livada za trckaranje, mozete se pikniciti. Nama je to bio hit. Ili Arboretum Opeka ako vas ne mrzi malo dalje prema Varazdinu.
tata_marko · 13. lipnja 2026.
savjet iz iskustva: sto god odaberete, imajte plan B i nemojte se ljutiti ako se vratite nakon dva sata. mi smo jednom vozili 90 minuta, dijete se probudilo, urlalo, i vratili smo se doma. sljedeci put je bilo super. lotarija je to
Tea_dvije_cure · 15. lipnja 2026.
mi smo isli na Plitvice s bebom u nosiljci i bilo je predivno, ali ona je spavala 3/4 puta. dvogodisnjak koji hoda i hoce sam je druga prica, tamo su staze uz vodu bez ogradica na dijelovima pa moras drzati za ruku non stop. samo da znas unaprijed

Prijavite se za odgovor.