tata_marko · 28. lipnja 2026.
U subotu je sajam second hand djecje robe u nasem gradu, prvi put cujem za tako nesto. Netko je vec isao na neki slican? Vrijedi li, ima li dobrih stvari ili je sve otrcano i staro? Trazim kolica i neku odjecu za prohodano dijete.
15 odgovora
katarina.k · 29. lipnja 2026.
mi idemo redovito, super je za odjecu jer djeca brzo izrastu iz stvari pa se cesto nadje skoro nenosena roba za pola cijene ili manje
iva.novak · 30. lipnja 2026.
za kolica bi rekla da probas prije kupiti, provjeri kotace i kocnicu, ima svega tamo i dobrog i loseg
ivana_mama3 · 1. srpnja 2026.
ja sam tamo nasla jednom skoro novu autosjedalicu, ali OPREZ - za autosjedalice se preporuca ne kupovati ako ne znas povijest (jel bila u sudaru i sl), sigurnost je bitnija od ustede
mirna_mama · 1. srpnja 2026.
tocno tako, autosjedalice i kacige bicikl ne bih rizicirala second hand ako ne poznajem prodavaca osobno
antonija_ri · 2. srpnja 2026.
a za igracke? ima li smisla, ili su prepune bakterija :D
Lucija82 · 3. srpnja 2026.
igracke se mogu oprati/dezinficirati, samo pazi na plisane koje mogu skupljati grinje pa ih dobro operi na visokoj temp
Petra_ST · 3. srpnja 2026.
ja sam prosli put nasla gomilu knjiga za dicu za smjesne pare, to definitivno vrijedi
tata_marko · 4. srpnja 2026.
hvala svima, idem sutra prosetati i vidjeti sto cu naci! javim kako je bilo
ana_i_luka · 4. srpnja 2026.
sretno! ponesi cash u sitnisu, na takvim sajmovima obicno nema kartica
martina88 · 5. srpnja 2026.
i ponesi svoju torbu/ceradu, ja sam zadnji put nosila kupljene stvari u rukama kao luda :D
tata_marko · 6. srpnja 2026.
UPDATE - bilo je odlicno! nasla sam kolica za prohodano dijete u super stanju za 150kn i nekoliko komada odjece. Nema autosjedalice nazalost al eto, dobro sam prosla
mama_bebaca · 6. srpnja 2026.
jeeej super vijesti! 150kn za kolica je bas dobra cijena
Tea_dvije_cure · 7. srpnja 2026.
drago mi je da je bilo uspjesno, mi cemo isto pokusati doci sljedeci put kad bude sajam u nasem gradu
nina_zg · 7. srpnja 2026.
samo da dodam za buduce - ima i online second hand grupe na fejsu po gradovima, tamo se isto nadu dobre stvari ako propustite sajam
tata_marko · 9. srpnja 2026.
hvala na tipu, pridruzit cu se toj grupi!