Preskoči na sadržaj
Mala velika pitanja

Forum / Bebe (0-12 mjeseci)

strah me cijepljenja, prvo cijepljenje sutra i vec sam nervozna

iva.novak · 25. travnja 2026.
sutra idemo na prvo redovno cijepljenje, dijete ima 2 mjeseca. znam da je to normalno i da svi to prolaze ali ja sam ceo dan nervozna, citam po netu razne stvari i sad me jos vise strah. da li je normalna reakcija da bude malo temperaturan i placljiv poslije, i koliko to obicno traje? samo da znam sta da ocekujem da se ne panicim previse

6 odgovora

Maja_1985 · 26. travnja 2026.
normalno je da bude malo iritantan, moze imati blagu temperaturu dan dva poslije, mrzoviljan je, mozda mu je bolno mjesto uboda. dajte mu paracetamol ako mu je nelagodno po preporuci pedijatra o dozi
Tea_dvije_cure · 27. travnja 2026.
nemoj previse citati po netu, samo ces se dodatno unervozit, tamo ima svakakvih neprovjerenih prica. drzi se preporuka svog pedijatra, cijepljenje je vazno za zastitu djeteta
Bruno_tata · 28. travnja 2026.
kod nas su sva tri naseg djeteta prosla dosta glatko, malo su bili pospaniji dan poslije i to je to. bit ce dobro, drzim fige
nina_zg · 1. svibnja 2026.
ja sam licno imala dosta losije iskustvo kod jednog cijepljenja, dijete je bilo temperaturno 39 i place cijelu noc, ali pedijatar je rekao da je to unutar normalnih reakcija. samo da znas da moze biti i jace ali ne mora nista znaciti opasno
iva.novak · 3. svibnja 2026.
hvala svima na odgovorima, malo sam se smirila. javit cu kako je proslo sutra
iva.novak · 4. svibnja 2026.
bilo je sve u redu, malo je bio mrzovoljan navecer i temperatura 37.5 ali je to bilo to. hvala vam sto ste me smirili prije, cure ste zlato

Prijavite se za odgovor.